iPhone 15 on täällä ‒ katso kaikki lisävarusteet uudelle iPhone 15 -puhelimelle

Tämä markkinoiden uutukainen iPhone 15 tarjoaa entistä edistyneemmän teknologian ja suorituskyvyn. Uuden iPhone 15 -älypuhelimen omistajat voivat hyötyä monipuolisesta valikoimasta lisävarusteita, jotka eivät ainoastaan täydennä heidän tyyliään, vaan myös lisäävät laitteen toimivuutta.

iPhone 15 lisävarusteet tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä puhelimen ulkonäköä ja toiminnallisuutta omien tarpeiden mukaan. Olitpa sitten kiinnostunut suojakuorista, näytönsuojista, latauksesta tai äänentoistosta, laaja valikoima varmistaa, että voit täydentää iPhone 15:n potentiaalia täysimääräisesti. Valitse viisaasti ja nauti entistäkin paremmasta älypuhelinkokemuksesta kaikki iphone 15 -puhelimellesi.

Tyylikkäät suojakuoret ja kotelot

iPhone 15:n tyylikäs muotoilu ansaitsee suojakseen yhtä tyylikkäitä lisävarusteita. Valikoima suojakuoria ja koteloita tarjoaa suojaa naarmuilta ja iskuilta, samalla lisäten puhelimen visuaalista vetovoimaa. Olitpa sitten minimalistinen modernisti tai värien ystävä, löydät varmasti valikoimasta itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Korkealaatuiset näytönsuojat

iPhone 15 tarvitsee tehokkaan näytönsuojan estämään säröjä ja naarmuja. Laadukas suojakalvo tai lasi pitää näytön ehjänä, vaikka puhelin putoaisi.

Monipuoliset latausratkaisut iPhone 15:lle

Käyttämällä erilaisia latausvaihtoehtoja voit hyödyntää iPhone 15 -puhelimesi täysimääräisesti. Tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja, joilla voit ladata iPhonen kätevästi ja tehokkaasti.

Kuulokkeilla mukavuutta musiikin kuunteluun ja puheluihin

Kuulokkeet tarjoavat mukavuutta, yksinkertaisuutta ja helppoutta musiikin kuunteluun sekä puheluihin. Mikrofonittomat kuulokkeet on suunniteltu erityisesti musiikin, podcastien ja vastaavien kuunteluun.

Auton lisävarusteet

Erilaisten iPhone 15 -autotarvikkeiden avulla voit tehdä pitkistäkin ajomatkoista nautinnollisia. Voit kuunnella suosikkimusiikkiasi, tallentaa maisemia autokameralla ja ladata samalla puhelintasi käyttämällä autolaturia.