Kun liian monta lasia on mennyt rikki, on aika ostaa uusia

Arkikäytössä lasit tuppaavat usein menemään rikki ennen pitkää. Niitä särkyy lasten käsissä, pesukoneessa ja ihan vain maahan käsistä luiskahtamalla. Onneksi laatuastiat kestävät käyttöä ja ovat myös ilo silmälle.

Fyrklövern tarjoaa laseja monenlaisiin kattauksiin, ja kauneimmasta kristallilasista juoma maistuu myös paljon paremmalle. Martat opastavat myös oikeaoppisen istuvan kattauksen ohjeet, joka mahdollistaa sen, että isäntäväen ei tarvitse nousta pöydästä pois kesken ruokailun. Kattaukseen riittää myös vain yksi lasi.

Sopivan lasin valinta

Osta itsellesi jotain uutta ja kaunista, sillä hyvät juomalasit ovat keskeinen osa juomasta nauttimista. Jokainen tietää, miten paljon paremmalle kylmä juoma maistuu lasista, joka on oikein valittu. Alko opastaa myös kultivoituneemmalle harrastajalle oikeaoppisen lasin valinnan. Oikein valittu lasi tuo juoman kaikki vivahteet esille, ja on myös esteettisesti hyvännäköinen. Laseja on hyvä ostaa setteinä, niin saa itselleen täydellisen sarjan, sekä alennuksen kun ostaa useamman kappaleen kerralla.

Lasit monenlaiseen tarpeeseen

Laseja löytyy monenlaisia eri juomille ja tilanteisiin. Arkikäytössä jokainen tarvitsee vähintään vesilasit, mutta lisäksi voi hankkia esimerkiksi viinilasit, olutlasit, samppanjalasit ja karahvin. Lisäksi on olemassa snapsi- ja liköörilaseja. Lasisarjan ostamalla saa kerralla kaiken kodin tarpeisiin. Esimerkiksi ylelliseen Diamond-sarjaan kuuluu samppanja-, viini- ja vesilasit, ja sarjasta voi valita itselle sopivat lasit. Kauniit ja huolella valitut juomalasit viimeistelevät jokaisen kattauksen, ja tuovat myös luksusta ihan tavalliseen jokapäiväiseen arkeen.